Kära vänner!

Idag är vi på Kyrkhults Församling glada och tacksamma över att kunna dela med oss av spännande nyheter om bygget av vår nya kyrka. Det har varit en resa fylld av hopp, tro och gemenskap, och vi ser fram emot att fortsätta denna resa tillsammans med er alla.

Efter månader av förberedelser och planering är vi äntligen redo att ta det stora steget och installera takstolarna på vår nya kyrka. Det är en viktig milstolpe i byggprocessen och vi är alla ivriga att se resultatet när taket är på plats och kyrkan tar form.

Att bygga en ny kyrka är en långsiktig investering i vår gemenskap och vårt andliga liv. Det är ett projekt som kräver tålamod, engagemang och tro på framtiden, men vi är övertygade om att det kommer att vara värt det när vi väl står inför vår nya kyrka som ett symbol för vår tro och gemenskap.

Vi förväntar oss att bygget kommer att ta ungefär två år att slutföra, men varje steg i processen är en möjlighet för oss att växa som gemenskap och att stärka vår tro och vår relation till varandra och till Gud. Vi är tacksamma för den support och det stöd vi har fått från er alla under denna resa och vi ser fram emot att fortsätta att bygga vår nya kyrka tillsammans med er vid vår sida. Lite synd är att det saknades en takstol i försändelsen, så vi var tvungna att beställa en ny.

När kyrkan väl är färdigbyggd hoppas vi att den kommer att vara en plats där människor från alla samhällsskikt och bakgrunder kan komma för att finna tröst, gemenskap och andlig vägledning. Det är vår vision och vårt mål att vår nya kyrka kommer att vara en plats där alla är välkomna och där kärleken och medkänslan finns i överflöd.

Så låt oss fortsätta denna resa tillsammans med hopp, tro och gemenskap. Tack för att ni följt med oss på denna spännande resa och vi ser fram emot att välkomna er alla till vår nya kyrka när den väl står klar.

Med vänliga hälsningar, Kyrkhults Församling