Digitala Event

I det här inlägget kommer vi att prata om våra nya digitala event som vi börjat köra i församlingen. Idén kom tidigt under 2020 där vi skulle börja köra digitala event eftersom pandemin stod och knackade på dörren, vilket medförde en del svårigheter för oss. Hela grejen började egentligen med att någon kläckte idén internt och sedan började vi googla runt för att hitta en samarbetspartner för detta, vilket ledde oss in på Kampaay. 

 

Kampaay är en byrå som jobbar med enkla lösningar för event och arrangemang. Deras fenomenala plattform används idag på firmafester och företagsevenemang. Vi fick enormt bra hjälp av Kampaay redan från start när vi tog kontakt med dem. Vi fick hjälp att sätta upp hela grunden för våra event och vi fick även bra guidning i hur man håller digitala event på bästa möjliga sätt. 


Vi som är ansvariga i församlingen har inte en jättestor vana med digitala event och den digitala biten överlag. Vi kände att vi fick väldigt bra hjälp av Kampaay och deras enorma servicekvalitet och unik upplevelse i plattformen.

 

Vårt första event var en samling för alla våra medlemmar i församlingen där vi hade lite teambuildning och planering inför 2021/2022. Vi hade en support från Kampaay med i början av eventet och i uppsättningen av all struktur, sedan fick vi bra verktyg att köra allting på egen hand. Vår första digitala event blev otroligt lyckat och vi fick en enormt bra respons av alla våra medlemmar – man kan lugnt säga att det var kul att träffa alla igen efter en lång tid av pandemi utanför vår dörr. Vi alla har nog känt oss begränsade, men tack vare Kampaays digitala event kan vi äntligen träffa alla igen och hålla igång vår församling.

 

Om du driver ett företag eller en församling runt om i Sverige så kan vi rekommendera att ta kontakt med Kampaay och deras digitala event. Du hittar deras hemsida här.

Tack för att ni läst vårt inlägg om våra nya digitala event. Tveka inte på att höra av dig om du vill ha lite tips! Vi känner oss redan mycket bättre på det här!

Vi hörs i nästa inlägg. Ha en fin semester (ni som har semester)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *