Hej och välkomna till ännu ett blogginlägg!

Det har hänt mycket sen sist på Kyrkhults församling. Vi står inför en rätt stor rekryteringsprocess där vi skall anställa två nya personer till vårt team. Vi skall anställa en trädgårdsmästare på 75 % och en pastor på 50 % som kan vara redo att jobba för oss redan i början av 2022. En spännande framtid väntar, kan man lugnt säga!

Vi har länge på församlingen pratat om att vi behöver ta in en trädgårdsmästare och en pastor, men det har aldrig riktigt blivit rätt läge och sedan kom pandemin som ett skott från klarblå himmel, vilket gjorde saker svårare. Speciellt att anställa ny personal när man är osäker på om verksamheten kommer kunna köra på som förr.

Nu känns det dock som ett bra läge att ta in personal och vi kom tidigare i år i kontakt med Platsbanken Sverige och där fanns det otroligt många lediga jobb, vilket gjorde oss nyfikna på ifall vi själva kunde ladda upp våra tjänster på deras hemsida och plattform. Vi tog kontakt med en projektledare från Platsbanken Sverige och vips så hade vi en annons ute på deras plattform där det stod att vi söker en trädgårdsmästare och en pastor. Nu hoppas vi att någon söker dessa jobb och att vi hittar rätt personer till vårt team.

 

En sak som vi blev riktigt imponerad av med Platsbanken är att det fanns otroligt många lediga jobb trots en rådande pandemi. Platsbanken Sverige sover verkligen inte utan försöker hela tiden vidareutveckla sin tjänst. Om du söker jobb så borde du definitivt kika in Platsbanken Sveriges hemsida och leta reda på ditt drömjobb. Kanske är du vår nästa trädgårdsmästare? Vem vet!

 

Om ni är nyfikna på Platsbanken Sveriges tjänst så rekommenderar vi er att besöka dem på deras hemsida https://platsbankensverige.se. Här kan ni hitta mycket värdefull information. Kanske söker du ett jobb? Kanske vill du anställa personal till ditt företag? Oavsett, kolla in deras hemsida.


Tack för att ni läst vårt blogginlägg och håll tummarna för oss nu!

//Kyrkhults församling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *