Ståfräs på konfermationen

Varmt välkommen till ett nytt inlägg från oss på Kyrkhults församling. Vi är glada att kunna vara tillbaka i värmen och skapa content för er läsare.

I detta inlägg kommer vi att prata om ett konfirmationsläger som vi åkte på för några år sedan. Vi har lite roliga incidenter från det som vi gärna delar med oss av.

Historien börjar här.

Det var ett par år sedan och vi skulle åka hela församlingen på konfirmationsläger med en stor grupp ungdomar, totalt cirka 35-40 stycken. Vi laddade upp med totalt 6 ledare under lägret för att kunna hålla ungdomarna i styr – vi vet av erfarenhet att lägren kan bli lite vilda om man inte har bra styrning i ledningen.

Redan första dagen på torsdagen så hittade en av ledarna massa konstiga tabletter som vi kunde konstatera att det var potensmedicinen Kamagra. Vi började givetvis nästla runt i detta för att hitta vem det var av ungdomarna som hade med sig Kamagra, inte kan väl en ungdom behöva Kamagra i 15-års ålder. Det låter väldigt konstigt att använda sig av Kamagra vid sin ung ålder. Kamagra brukar ju användas av medelålders män och män som är upp i åldern lite.

Vi hittade aldrig någon ägare till Kamagra medicinen under resans gång, men vid ett senare tillfälle så uppdagades det att en elev hade tagit med Kamagra av misstag. Han trodde det var huvudvärkstabletter, men det var alltså hans pappas Kamagra som han hade fått med i resväskan på konfirmationslägret. En riktigt rolig historia som tåls att berätta fler gånger i framtiden. Både pappan och pojken kan berätta för sina vänner i framtiden, hehe.

Vi får hoppas att inte pojken fick i sig någon Kamagra, det kan ju ha blivit lite jobbigt under konfirmationsresan.

Vill ni ha mer information om Kamagra så tipsar vi om att kika in det här.

Tack för att ni läst vårt lilla inlägg om konfirmationsresan och Kamagra. Det var en kul liten historia!

Vi hörs snart igen, tills dess ha en fantastisk dag!

Skriven av,