Stubbfräsning på vår gård

Vi hoppas alla haft en fin semester med mycket sol och bad. Vi har fortsatt arbetat med församlingen och våra små renoveringar som har planerats under sommaren. Vi har fixat en hel del i församlingshemmet och även ute på gården och tomten runt församlingen. I somras behövde vi fälla en hel del träd och även utföra en del stubbfräsningar för att bli av med stubbarna. Ni som läst vår blogg vet att vi under 2020 utförde en dränering runt huset – vi har haft fullt upp!

Trädfällningen av våra träd utfördes i början av sommaren av en anställd hos oss som har erfarenhet av att fälla träd. Däremot när vi skulle utföra stubbfräsning så blev vi tvungna att använda oss av Google. Vi provade att googla stubbfräsning Eskilstuna och fick upp Fräsgubben som ett alternativ. Vi kontaktade Fräsgubben och bad om en offert på stubbfräsning av 12 stubbar. Priset som vi fick var väldigt bra och vi beslutade oss för att anlita Fräsgubben för vår stubbfräsning. 

 

Redan tre dagar efter vi fått offerten så kom Fräsgubben ut på plats hos oss och satte igång med stubbfräsningar. Det är ett gäng häftiga maskiner som han har och wow vad effektivt man fräser bort stubbarna ända ner till rötterna. Fräsgubben utförde stubbfräsning på 12 stubbar på bara ett par timmar – vi är riktigt imponerade!


Om ni bor i Eskilstuna med omnejd så rekommenderar vi att googla stubbfräsning Eskilstuna och klicka in er på www.frasgubben.se eller så går ni direkt till hans hemsida här från oss!

Vilka är Fräsgubben?

Fräsgubben är ett företag som utgår från Västerås, men som arbetar över hela Mälardalen med omnejd. Fräsgubben består av Lennart, som är ägaren och sedan ett gäng anställda som även dem är riktigt duktiga på stubbfräsningar!

Passa på att kika upp Fräsgubben!

Tack för att ni läst vår blogg och vårt inlägg om stubbfräsning. Vi hoppas att ni hittar tillbaka i framtiden och är med på vår resa med Kyrkhults församling. Tveka inte på att höra av er om ni har några frågor!

Vi hörs – ha en trevlig augusti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *