Vår nya sponsor eciggcity.se

I det här inlägget kommer jag berätta om vår nya sponsor eciggcity.se. Vi inledde detta samarbete redan under förra året, men vi har varit sparsamma med reklam om vår nya sponsor tills idag. Idag kommer vi marknadsföra eciggcity.se tillsammans med vår församling. Detta eftersom eciggcity.se hjälper folk att sluta med riktiga cigg och de farliga gifterna som finns i de vanliga ciggen. 

 

Vilka är eciggcity.se?

 

Vi kom tidigt i kontakt med eciggcity.se genom en bekant som precis slutat röka och börjat använda sig av e-cigaretter. Vi var flera i församlingen som ville sluta röka och vi beställa hem lite produkter från eciggcity.se och strax därefter tog ägaren kontakt med oss om ett ev. samarbete. 

 

Eciggcity.se är en E-handel som säljer e-cigaretter till privatpersoner runt om i Norden. Dem har det senaste året vuxit något enormt och deras butik har blivit ledande i branschen. Vi kan stolt representera dem – snabba leveranstider, otroligt bra produkter och ärliga priser gentemot sina kunder!

 

Om ni funderar på att sluta röka och vill prova på att trappa ner med e-cigg, då ska ni besöka eciggcity.se. Det är vår varmaste rekommendation!

 

Hur kommer vårt samarbete med eciggcity.se fungera?

Vi kommer i offentliga sammanhang göra reklam för eciggcity.se i form av deras logotype på våra arbetskläder samtidigt som vi alltid kommer att prata gott om eciggcity.se. Vi är stolta ambassadörer kan man lugnt säga!

 

I utbyte kommer vi få rabatterade produkter från eciggcity.se som kan hjälpa oss att trappa ner på rökningen och i framtiden även sluta röka helt. Ett perfekt samarbete med ett gott syfte med andra ord! 

 

Tack för att ni läst vårt inlägg om eciggcity.se – hoppas ni besöker deras hemsida och shoppar ett par produkter! Ni har våra rekommendationer fullt ut!

Vi hörs snart igen,


Kyrkhults församling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *