I Kyrkhults Församling är vi stolta över vår historia och vårt kulturarv. Därför är det med stor glädje och spänning som vi nu tar oss an ett projekt som inte bara kommer att bevara vår historia, utan också ge den nytt liv. Vi har anlitat Svets Stockholm för att hjälpa oss att renovera en gammal stomme från 1600-talet, och vi kan knappt vänta med att se resultatet.

Att arbeta med en byggnad som har så djupa rötter och historisk betydelse är både en ära och en utmaning. Den här gamla stommen har varit en del av vårt samhälle i århundraden och har sett många förändringar och händelser. Nu är det dags för oss att ge den en ny chans till liv och låta den fortsätta att vara en del av vår gemenskap under många år framöver.

Vi valde att samarbeta med Svets Stockholm för att vi vet att de delar vår passion för att bevara och återställa historiska byggnader. Deras expertis och erfarenhet inom svetsning och metallarbete gör dem till det perfekta valet för ett projekt som detta. Vi är övertygade om att de har den kunskap och kompetens som krävs för att göra denna renovering till en framgång.

Men det är inte bara expertisen hos Svets Stockholm som imponerar oss. Det är också deras engagemang och respekt för det historiska värdet hos varje byggnad de arbetar med. De förstår vikten av att bevara originaldetaljer och arkitektoniska drag, samtidigt som de använder moderna tekniker och material för att säkerställa hållbarheten och stabiliteten hos strukturen.

Som församling är det vår övertygelse att vår historia och vårt kulturarv är en viktig del av vår identitet och gemenskap. Genom att renovera denna gamla stomme och ge den nytt liv visar vi vårt åtagande för att vårda och bevara vårt kulturarv för kommande generationer att njuta av och lära av.

Vi ser fram emot att se resultatet av vårt samarbete med Svets Stockholm och att kunna välkomna denna renoverade byggnad tillbaka till vår gemenskap. Det är vår förhoppning att den kommer att fortsätta att vara en symbol för vår historia och vår framtid i många år framöver.