Markarbete runt vår fina kyrka

Under 2020 var det dags för oss på Kyrkhults församling att påbörja vårt stora markarbete runt vår fina kyrka. Vi har under många år planerat att dränera runt kyrkan, men har aldrig riktigt kommit till skott med det. Under 2019 satte vi ihop en projektgrupp för att genomföra detta under 2020. Vår projektgrupp tog i sin tur kontakt med Nordisk Maskin som fick agera konsult i hela markarbetet som skulle utföras.

Vi tog kontakt med Nordisk Maskin för att rådfråga och för att inhandla maskiner till våra lokala aktörer som skulle utföra själva renoveringsarbetet. Nordisk Maskin tog rollen som projektledare och tillhandahöll med maskiner för att kunna utföra allt utan problem. 

Vilka är Nordisk Maskin?

Nordisk Maskin är en ledande leverantör i försäljning av maskiner, verktyg och redskap till kunder runt om i Norden. NordiskMaskin.se har sedan starten haft ambitionen och målen att bli störst i Norden i sitt segment. Man har valt att sälja produkter till både privatpersoner och företagskunder, liten som stor, det spelar ingen roll för Nordisk Maskin vem du är.

Nordisk Maskin erbjuder även en otroligt kompentent kundtjänst som agerat support till oss på Kyrkhults församling i vårt arbete med dräneringen. Vi tackar något enormt för deras stöd och rådgivning under arbetets gång.


Ska ni också dränera hemma? Vill ni handla verktyg och maskiner hos NordiskMaskin.se?

Då kan vi absolut tipsa om att besöka www.nordiskmaskin.se och kika igenom deras sortiment. Du hittar allt från maskiner, verktyg och redskap till jordbruk, skogsbruk, lantbruk och markentreprenader. Om du är osäker på vilken produkt just du behöver så tipsar vi starkt om att ringa in till Nordisk Maskin på 0589-10232 eller mejla dom på info@nordiskmaskin.se. Vi fick otroligt värdefulla tips inför vår dränering runt kyrkan. Vi fick även låna ett par verktyg, som en bonus eftersom vi köpt en maskin av dom. 

 

Hur blev resultatet av dräneringen runt kyrkan?

Resultatet blev riktigt bra. Vårt lokala företag som utför själva jobbet fick bra stöd av Nordisk Maskin under hela arbetet och den stora dräneringen var utförd på exakt 8 dagars arbete. Vi hade aldrig klarat detta utan NordiskMaskin.se och deras värdefulla tips, därför vill vi berätta för er alla om Nordisk Maskin. 

Vill ni se hur dräneringen blev? Kom ut till oss vid Kyrkhults församling och se den!

Med varma hälsning,

Pastor Erik, Kyrkhults församling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *