Planer på ett vilorum

Hej kära vänner och medlemmar av Kyrkhults församling!

I dessa tider av rastlöshet och stress letar vi alla efter små oaser av ro och återhämtning i vår vardag. Här i Kyrkhults församling har vi länge funderat på hur vi kan bidra till en ökad välmående för våra medlemmar och besökare. Efter mycket övervägande och samtal har vi börjat fundera på möjligheten att inrätta ett vilorum i vårt församlingshem.

Idén är enkel men fylld med värme och omsorg. Vi planerar att köpa säng och skapa en lugn och inbjudande miljö där de som behöver kan komma och vila en stund. Vi inser att livet ibland kan vara överväldigande och att alla behöver en plats där de kan dra sig tillbaka, koppla av och finna ny energi. Med vårt nya vilorum hoppas vi kunna erbjuda detta till alla som söker det.

Vi ser detta som en naturlig förlängning av vår församlings mission att vara en källa till stöd, gemenskap och kärlek för alla. Ett vilorum skulle inte bara gynna våra egna medlemmar utan även vara öppet för alla i samhället som behöver en paus från livets påfrestningar. Det skulle vara en plats där man kan känna sig trygg, älskad och omhändertagen, oavsett vad livet för med sig.

Innan vi går vidare med detta projekt vill vi dock gärna höra era tankar och åsikter. Tycker ni att detta är en bra idé? Har ni några förslag eller tankar om hur vi kan förbättra konceptet? Era åsikter är värdefulla för oss och vi vill verkligen inkludera er i denna process. Vi kommer att hålla ett möte i församlingshemmet nästa vecka där vi kommer att diskutera detta förslag, och alla är varmt välkomna att delta.

Tack för att ni tar er tid att läsa detta och fundera över detta förslag. Vi ser fram emot att höra era tankar och arbeta tillsammans för att göra Kyrkhults församling till en ännu mer välkomnande och omtänksam plats för alla.

Med varma hälsningar,