Tandblekning hemma

Att bleka tänderna har aldrig varit så enkelt som under 2021. Utvecklingen har gått i rasande tempo framåt, vilket har gjort att kiten för tandblekning hemma har blivit så pass bra att det längre inte finns anledning att bleka tänderna hos tandläkaren eller på en skönhetsklinik.

En sak som är värd att nämna är att ofta tandläkaren och skönhetsklinikerna köper sin gel från svenska leverantörer som även säljer dessa direkt till slutkund.

Ett vitt leende och skinande tänder är något som de flesta inte tackar nej till. Hela tiden utsätter vi emaljen för frätande ämnen som ständigt missfärgar våra tänder mot den tråkiga gula nyansen. Eftersom att det sker så gradvis så är det svårt att uppfatta att tänderna verkligen blivit gula. Många vet inte om att grundfärgen på dina tänder har nästintill samma färg som på din ögonvita, det är en bra måttstock att använda när du ska jämföra och se hur vita dina tänder potentiellt hade kunnat vara.

Det som sker när man bleker tänderna hemma är att gelen löser upp placken som bildats på tanden för att på så vis få bort belägget som är på tanden och framhäva din vita naturliga nyans.

Fördelen är nu att priset är så pass lågt för att bleka tänderna hemma. Du får ett riktigt bra kit tandblekning för ynka 500 kr, vilket räcker till cirka 10 st blekningar i snitt, som innefattar en komplett “tandblekningskur”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *