Trädfällning igen?

Som vi skrev tidigare i ett inlägg så fällde vi lite träd i början av sommaren, och det var en anställd hos oss som hade erfarenhet. Dock var det nära att det skulle gå fel, vilket vi verkligen inte vill ska hända. 

Vi har nu insett att vi skulle behöva fälla mer träd, men denna person ville inte göra det igen, då han inte har någon försäkring. 

 

Trädfällning Västerås

Som vi brukar göra då är att vi började googla runt lite, och när jag googlade på Trädfällning Västerås fick jag upp Mhofs.se som utför trädfällning Västerås men också i andra städer och orter. Det som blev tryggande var att dem har en ansvarsförsäkring och utbildad personal. 

 

Om arbetet

Det var denna gång 5 träd vi ville få ner, som vi tidigare inte insåg att vi behövde ta ner. Vi kontaktade dem om arbetet vi ville få gjort, och dem kom då fram till att dem delvis skulle behöva sin skylift för att fälla två av dem träden, och då kändes det väldigt bra att vi denna gång anlitade ett företag istället. Vi kom överens om ett pris sen kom dem hit och utförde trädfällningen. Efter trädfällningen pratade vi om att dem skulle utföra lite mer arbete till våren, lite trädgårdsskötsel som behövs. Bland annat anläggning av gräsmatta, då våran i dagsläget inte ser så välskött eller fin ut, mycket eftersom vi haft massor av träd som skuggade gräsmattan bland annat. 

 

Många alternativ när man söker “trädfällning Västerås”

När man söker på trädfällning Västerås kommer det upp många olika förslag, men vi är väldigt nöjda med att vi valde just Mhofs.se, och om ni behöver hjälp med trädfällning i Västerås eller annan stad i närheten så kan vi verkligen tipsa om dem. Man märkte att dem brinner för det arbete dem gör, och dem gör det väldigt professionellt. 

 

Nu hoppas vi att vi får en fin höst med sol på vår församling och mindre regn, ta hand om er! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *