Vi står inför ett dilemma som egentligen inte är ett dilemma

Vi står inför ett dilemma. Ett dilemma som måste lösas omedelbart. Vi har faktiskt sju enorma träd på en plats där vi planerar att utvidga byggnaden, och det är helt oacceptabelt. Träden måste tas bort genast. Det är helt absurt att överväga att plantera fler träd. Jag anser att träden måste försvinna, och det är så enkelt som det låter. Kommunen motsätter sig det, men jag säger ja. Jag är ägaren av marken och jag har rätten att bestämma över den. Vilka clowner, verkligen. Kommuner, jag är så trött på dessa fejkade politiker vars enda syfte är att ställa till problem och försämra situationen. Jag är så utmattad. Det var någon tjänsteman från kommunen här och hon gick runt och pratade om fågelbon och hållbarhet och så vidare. Jag orkade inte lyssna. Jag gick runt och sparkade på gräset och såg sur ut samtidigt. Allt bara för att visa att jag inte bryr mig det minsta om vad hon säger. Jag kommer att ta ner träden oavsett.

Jag googlade runt lite och hittade tradfallningskane.se, vilken tur. De kommer hit redan imorgon. Vilken fantastisk service. Så imorgon försvinner träden. På eftermiddagen kommer de vara helt borta, till och med stubbarna. Det kommer inte synas att det någonsin funnits några träd här. Om kommunen kommer tillbaka för att kontrollera, kommer jag bara säga: Vilka träd? Här har aldrig funnits några träd. Om de visar foton på träden måste de vara manipulerade. Det har aldrig funnits några träd här, och det är så enkelt som det låter.

Frågan om träden är eller inte är besvarad. Träden är borta. Det blev som sagt icke vara för träden. Det känns bra. Nu kan vi börja bygga den nya lokalen som ska anslutas till den gamla. Det kommer att bli bra, riktigt bra. Vi behöver större utrymmen.

Jag har inte hört något från någon tjänsteman från kommunen, och det är väl bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *